Managementul proiectelor

Art Construct ofera o viziune larga si cuprinzatoare a serviciilor si capabilitatilor. De peste 15 de ani asiguram managementul diverselor proiecte de constructii, amenajari si finisaje interioare. Oferim expertiza asupra lucrarilor efectuate si punem la dispozitie personal calificat pentru supravegherea proiectelor. Indiferent de marimea proiectului, de nivelul de constructie (nou, renovare, modernizare) serviciile noastre de executie si gestionare a proiectelor vor fi mereu pe masura asteptarilor

Proiectare si design

Servicii de proiectare sau design fac parte din activitatea noastra. Proiectele executate de Art Construct cuprind toate detaliile necesare executiei in conformitate cu cerintele beneficiarului. Profesionalismul si seriozitatea ne-au ajutat sa ramanem competitivi in acest domeniu si sa ne diferentiam fata de concurenta. Specialistii nostri te vor ajuta sa parcurgi etapele de proiectare intr-o maniera cat mai placuta oferind perspective 3D pentru lucrarile ce trebuiesc executate.

Structuri de rezistenta

Construim structuri de rezistenta din anul 2001. Avem experienta vasta si tinem cont de toate normele existente in vigoare. Asiguram garantie pentru buna executie si vicii ascunse. Am realizat lucrari complexe pentru segmentul rezidential cat si pentru constructia de blocuri sau centre comerciale in tara si in strainatate. Lucrand cu noi vei avea intotdeauna o documentatie completa si garantia lucrarilor executate.

Finisaje interioare

Avem grija ca interiorul sa respecte configuratia si cerintele tale. Alegerea materialelor de constructie este facuta sub indrumarea unui inginer specialist care verifica calitatea si comportamentul in timp ale acestora, tinand cont de functionalitatea si destinatia spatiului ce urmeaza a fi renovat sau amenajat. Echipa Art Construct te va sprijini in executia lucrarilor si alegerea celor mai bune solutii din punct de vedere al finisajelor si al designului interior.

Finisaje exterioare

Fie ca iti doresti o schimbare sau modernizare, felul in care va arata exteriorul unei constructii este foarte important. Finisajele dau aspectul final al casei iar noi cei de la Art Construct cunoastem acest lucru foarte bine. Serviciile noastre de finisaje exterioare sunt diversificate si adaptate in functie de fiecare situatie. Prin tehnicile aplicate am reusit sa oferim calitate si longevitate fatadelor, gratie investitiilor facute in echipamente moderne folosind materiale de ultima ora.

Instalatii

Instalatiile asigura functionalitatea intregului spatiu unde ne desfasuram activitatea. Locuinte individuale, spatii sau cladiri comerciale nu inseamna nimic fara confortul oferit de acestea. Art construct dispune de personal calificat si dedicat acestor tipuri de lucrari. Iti oferim consultanta individualizata pentru indentificarea nevoilor tale si alegerea celor mai potrivite solutii. Ne mandrim cu lucrarile efectuate de-a lungul timpului si cu recomandarile clientilor nostri.

17Ani

Experienta

87+

Imobile construite

134+

Amenajari interioare

28524mp

Construiti si finisati

Ai nevoie de o evaluare ?